Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g800g320kcal12g36g16g20g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3706kcal342.8g132.8g198g59.2g
Valittu annoskoko2520g1853kcal171.4g66.4g99g29.6g
Annoskoko puolitettuna1260g927kcal85.7g33.2g49.5g14.8g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262