Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Kesäkurpitsa zucchini 675g122kcal3.8g16.9g2.7g4.7g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g900g360kcal13.5g40.5g18g22.5g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5670g4169kcal385.6g149.4g222.8g66.6g
Valittu annoskoko2835g2085kcal192.8g74.7g111.4g33.3g
Annoskoko puolitettuna1418g1042kcal96.4g37.4g55.7g16.7g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262