Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Kesäkurpitsa zucchini 750g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g1000g400kcal15g45g20g25g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g4633kcal428.4g165.8g247.6g74g
Valittu annoskoko3150g2316kcal214.2g82.9g123.8g37g
Annoskoko puolitettuna1575g1158kcal107.1g41.5g61.9g18.5g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262