Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g200g80kcal3g9g4g5g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g927kcal85.6g33g49.6g14.8g
Valittu annoskoko630g463kcal42.8g16.5g24.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna315g232kcal21.4g8.3g12.4g3.7g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262