Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g200g509kcal11.8g6.4g47.7g0g
Maitorahka (Pirkka)250g165kcal29.9g10g0.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g399g1357kcal12g12g139.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 85g344kcal0g84.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Liivate 20g70kcal17.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g4951kcal141.8g237.6g376.2g0g
Valittu annoskoko1008g2475kcal70.9g118.8g188.1g0g
Annoskoko puolitettuna504g1238kcal35.5g59.4g94.1g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091