Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g22g57kcal1.3g0.7g5.3g0g
Maitorahka (Pirkka)28g18kcal3.3g1.1g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g44g151kcal1.3g1.3g15.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.5g1.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Liivate 2.2g7.7kcal1.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g550kcal15.6g26.2g41.8g0g
Valittu annoskoko112g275kcal7.8g13.1g20.9g0g
Annoskoko puolitettuna56g138kcal3.9g6.6g10.5g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.7g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091