Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g28g71kcal1.6g0.9g6.6g0g
Maitorahka (Pirkka)35g23kcal4.2g1.4g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g55g189kcal1.7g1.7g19.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.9g1.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Liivate 2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g688kcal19.8g33.2g52.2g0g
Valittu annoskoko140g344kcal9.9g16.6g26.1g0g
Annoskoko puolitettuna70g172kcal5g8.3g13.1g0g
Arvot/100g100g246kcal7.1g11.9g18.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091