Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g33g85kcal2g1.1g8g0g
Maitorahka (Pirkka)42g27kcal5g1.7g0.1g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g67g226kcal2g2g23.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 14g57kcal0g14.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Liivate 3.3g12kcal2.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g825kcal23.6g39.6g62.8g0g
Valittu annoskoko168g412kcal11.8g19.8g31.4g0g
Annoskoko puolitettuna84g206kcal5.9g9.9g15.7g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091