Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g400g1020kcal23.6g12.8g95.6g0g
Maitorahka (Pirkka)500g330kcal60g20g1.5g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g800g2720kcal24g24g280g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Liivate 40g140kcal34.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4040g9921kcal284.4g476.2g754.2g0.2g
Valittu annoskoko2020g4960kcal142.2g238.1g377.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna1010g2480kcal71.1g119.1g188.6g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091