Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g44g113kcal2.6g1.4g10.6g0g
Maitorahka (Pirkka)55g37kcal6.7g2.2g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g89g302kcal2.7g2.7g31g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.3kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 19g77kcal0g18.8g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.1g4.4kcal0g1.1g0g0g
Liivate 4.4g16kcal3.8g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1100kcal31.6g52.8g83.6g0g
Valittu annoskoko224g550kcal15.8g26.4g41.8g0g
Annoskoko puolitettuna112g275kcal7.9g13.2g20.9g0g
Arvot/100g100g246kcal7.1g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091