Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g50g128kcal2.9g1.6g11.9g0g
Maitorahka (Pirkka)63g41kcal7.5g2.5g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g100g340kcal3g3g35g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.3g5kcal0g1.2g0g0g
Liivate 5g17kcal4.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana505g1240kcal35.4g59.4g94.2g0g
Valittu annoskoko253g620kcal17.7g29.7g47.1g0g
Annoskoko puolitettuna126g310kcal8.9g14.9g23.6g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091