Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g55g141kcal3.3g1.8g13.3g0g
Maitorahka (Pirkka)69g46kcal8.3g2.8g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g111g377kcal3.3g3.3g38.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton14g2.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Liivate 5.5g19kcal4.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g1375kcal39.2g66g104.6g0g
Valittu annoskoko280g687kcal19.6g33g52.3g0g
Annoskoko puolitettuna140g344kcal9.8g16.5g26.2g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091