Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g67g170kcal3.9g2.1g15.9g0g
Maitorahka (Pirkka)83g55kcal10g3.3g0.2g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g133g452kcal4g4g46.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton17g3.5kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.7g6.6kcal0g1.6g0g0g
Liivate 6.7g23kcal5.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1650kcal47.2g79g125.4g0g
Valittu annoskoko336g825kcal23.6g39.5g62.7g0g
Annoskoko puolitettuna168g413kcal11.8g19.8g31.4g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091