Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g78g198kcal4.6g2.5g18.6g0g
Maitorahka (Pirkka)97g64kcal11.6g3.9g0.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g155g528kcal4.7g4.7g54.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton19g4.1kcal0.1g0.3g0g0g
Sokeri 33g134kcal0g33g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.7kcal0g1.9g0g0g
Liivate 7.8g27kcal6.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana784g1925kcal55.2g92.6g146.4g0g
Valittu annoskoko392g963kcal27.6g46.3g73.2g0g
Annoskoko puolitettuna196g481kcal13.8g23.2g36.6g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091