Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g800g2040kcal47.2g25.6g191.2g0g
Maitorahka (Pirkka)1000g660kcal120g40g3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1600g5440kcal48g48g560g0g
Sitruunamehu, laimentamaton200g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.8g0g0g
Liivate 80g279kcal68.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8080g19842kcal568.6g952.6g1508.6g0.4g
Valittu annoskoko4040g9921kcal284.3g476.3g754.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna2020g4961kcal142.2g238.2g377.2g0.1g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091