Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g89g226kcal5.2g2.8g21.2g0g
Maitorahka (Pirkka)111g73kcal13.3g4.4g0.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g177g603kcal5.3g5.3g62.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton22g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 38g153kcal0g37.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Liivate 8.9g31kcal7.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2200kcal63g105.6g167.2g0g
Valittu annoskoko448g1100kcal31.5g52.8g83.6g0g
Annoskoko puolitettuna224g550kcal15.8g26.4g41.8g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091