Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Maitorahka (Pirkka)125g82kcal15g5g0.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g200g679kcal6g6g69.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 42g172kcal0g42.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Liivate 10g35kcal8.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2475kcal71g119g188.4g0g
Valittu annoskoko504g1238kcal35.5g59.5g94.2g0g
Annoskoko puolitettuna252g619kcal17.8g29.8g47.1g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091