Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g100g255kcal5.9g3.2g23.9g0g
Maitorahka (Pirkka)125g83kcal15g5g0.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g200g680kcal6g6g70g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Liivate 10g35kcal8.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g2480kcal71.2g119.2g188.6g0g
Valittu annoskoko505g1240kcal35.6g59.6g94.3g0g
Annoskoko puolitettuna253g620kcal17.8g29.8g47.2g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091