Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g11g28kcal0.7g0.4g2.7g0g
Maitorahka (Pirkka)14g9kcal1.7g0.6g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g22g75kcal0.7g0.7g7.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.8g0.6kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Liivate 1.1g3.9kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana112g275kcal8g13.4g21g0g
Valittu annoskoko56g138kcal4g6.7g10.5g0g
Annoskoko puolitettuna28g69kcal2g3.4g5.3g0g
Arvot/100g100g245kcal7.1g11.9g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091