Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g111g283kcal6.5g3.5g26.5g0g
Maitorahka (Pirkka)139g92kcal16.6g5.5g0.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g222g754kcal6.7g6.7g77.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.8kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 47g191kcal0g47.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.8g11kcal0g2.7g0g0g
Liivate 11g39kcal9.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2751kcal78.8g131.8g209g0g
Valittu annoskoko560g1375kcal39.4g65.9g104.5g0g
Annoskoko puolitettuna280g688kcal19.7g33g52.3g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091