Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g133g339kcal7.9g4.3g31.8g0g
Maitorahka (Pirkka)166g110kcal20g6.7g0.5g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g266g905kcal8g8g93.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 57g230kcal0g56.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Liivate 13g46kcal11.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1344g3301kcal94.8g158.6g250.8g0g
Valittu annoskoko672g1650kcal47.4g79.3g125.4g0g
Annoskoko puolitettuna336g825kcal23.7g39.7g62.7g0g
Arvot/100g100g246kcal7.1g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091