Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g177g452kcal10.5g5.7g42.4g0g
Maitorahka (Pirkka)222g146kcal26.6g8.9g0.7g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g355g1207kcal10.6g10.6g124.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton44g9kcal0.1g0.7g0g0g
Sokeri 75g306kcal0g75.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Liivate 18g62kcal15.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4401kcal126g211.2g334.6g0g
Valittu annoskoko896g2200kcal63g105.6g167.3g0g
Annoskoko puolitettuna448g1100kcal31.5g52.8g83.7g0g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345091