Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 225g427kcal61g0g20.2g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)200g170kcal2g7g14g0g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Kirsikkatomaatti, 50g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g5g13kcal0.6g0.5g0.9g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g250g875kcal27.5g185g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2287g3286kcal194.6g443.6g78.2g14g
Valittu annoskoko1144g1643kcal97.3g221.8g39.1g7g
Annoskoko puolitettuna572g821kcal48.7g110.9g19.6g3.5g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357