Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 301g571kcal81.5g0g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)267g227kcal2.7g9.4g18.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk267g72kcal1.6g14.2g0.5g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g134g37kcal0.8g8g0.3g3.3g
Kirsikkatomaatti, 50g67g13kcal0.4g2.5g0.2g0g
Basilika, tuore3.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g6.7g17kcal0.8g0.7g1.3g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g334g1169kcal36.7g247.2g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3056g4390kcal259.8g593.2g105g18.6g
Valittu annoskoko1528g2195kcal129.9g296.6g52.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna764g1098kcal65g148.3g26.3g4.7g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357