Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 338g642kcal91.7g0g30.4g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)301g256kcal3g10.5g21g0g
Tomaattimurska, 1 prk301g81kcal1.8g15.9g0.6g4.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Kirsikkatomaatti, 50g75g15kcal0.5g2.9g0.2g0g
Basilika, tuore3.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g7.5g20kcal0.9g0.8g1.4g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g376g1315kcal41.3g278.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3438g4939kcal292.6g667.2g117.8g21g
Valittu annoskoko1719g2470kcal146.3g333.6g58.9g10.5g
Annoskoko puolitettuna860g1235kcal73.2g166.8g29.5g5.3g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357