Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 376g713kcal101.9g0g33.8g0g
Sipuli (kuorittu)92g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipuli 33g36kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g59g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)334g284kcal3.3g11.7g23.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk334g90kcal2g17.7g0.7g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Kirsikkatomaatti, 50g84g17kcal0.5g3.2g0.3g0g
Basilika, tuore4.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g8.4g22kcal1g0.9g1.6g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g418g1462kcal45.9g309g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3820g5488kcal324.6g741g131.4g23.6g
Valittu annoskoko1910g2744kcal162.3g370.5g65.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna955g1372kcal81.2g185.3g32.9g5.9g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357