Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 75g143kcal20.4g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)18g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g12g8.7kcal0.5g1.5g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)67g57kcal0.7g2.3g4.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk67g18kcal0.4g3.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Kirsikkatomaatti, 50g17g3.3kcal0.1g0.6g0.1g0g
Basilika, tuore0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g84g292kcal9.2g61.8g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana764g1097kcal64.8g148g26.2g4.4g
Valittu annoskoko382g549kcal32.4g74g13.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna191g274kcal16.2g37g6.6g1.1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357