Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 900g1708kcal244.1g0g81g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)800g680kcal8g28g56g0g
Tomaattimurska, 1 prk800g214kcal4.8g42.4g1.6g11.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Kirsikkatomaatti, 50g200g40kcal1.2g7.6g0.6g0g
Basilika, tuore10g4kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g20g52kcal2.4g2.2g3.8g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1000g3500kcal110g740g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9148g13142kcal778.2g1775.4g314.4g56.4g
Valittu annoskoko4574g6571kcal389.1g887.7g157.2g28.2g
Annoskoko puolitettuna2287g3286kcal194.6g443.9g78.6g14.1g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357