Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 113g214kcal30.6g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100g85kcal1g3.5g7g0g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Kirsikkatomaatti, 50g25g5kcal0.2g1g0.1g0g
Basilika, tuore1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g125g439kcal13.8g92.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g1647kcal97.8g222.6g39.4g7g
Valittu annoskoko573g823kcal48.9g111.3g19.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna287g412kcal24.5g55.7g9.9g1.8g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357