Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.8g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 13g15kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g23g17kcal1.1g3g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)134g114kcal1.3g4.7g9.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk134g36kcal0.8g7.1g0.3g1.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Kirsikkatomaatti, 50g33g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0g
Basilika, tuore1.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g167g585kcal18.4g123.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1528g2195kcal130.4g297g52.4g9.6g
Valittu annoskoko764g1098kcal65.2g148.5g26.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna382g549kcal32.6g74.3g13.1g2.4g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357