Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 188g357kcal51g0g16.9g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)167g142kcal1.7g5.8g11.7g0g
Tomaattimurska, 1 prk167g45kcal1g8.9g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g84g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Kirsikkatomaatti, 50g42g8.4kcal0.3g1.6g0.1g0g
Basilika, tuore2.1g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g4.2g11kcal0.5g0.5g0.8g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g209g731kcal23g154.5g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g2744kcal162.8g370.8g65.6g11.8g
Valittu annoskoko955g1372kcal81.4g185.4g32.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna478g686kcal40.7g92.7g16.4g3g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357