Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili paprika punainen17g6.7kcal0.3g1.5g0g0g
Tomaattimurska 375g110kcal2.1g19.9g0.7g7.1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)300g252kcal18.3g48g0.9g15.3g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 300g410kcal8g72.9g6.8g10.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3437g2656kcal174.4g297.4g81g68.4g
Valittu annoskoko1719g1328kcal87.2g148.7g40.5g34.2g
Annoskoko puolitettuna859g664kcal43.6g74.4g20.3g17.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530