Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Chili paprika punainen28g11kcal0.6g2.5g0g0g
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 14g42kcal1.3g1.9g3.2g0.2g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.8kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)500g420kcal30.5g80g1.5g25.5g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 500g683kcal13.3g121.6g11.4g17.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha500g830kcal95g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5730g4427kcal290.4g495.8g135g114.2g
Valittu annoskoko2865g2214kcal145.2g247.9g67.5g57.1g
Annoskoko puolitettuna1433g1107kcal72.6g124g33.8g28.6g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530