Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Chili paprika punainen39g16kcal0.8g3.5g0g0g
Tomaattimurska 875g257kcal4.9g46.4g1.7g16.6g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 19g59kcal1.8g2.6g4.5g0.3g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.7g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)700g588kcal42.7g112g2.1g35.7g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 700g956kcal18.7g170.2g16g24.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8021g6198kcal406.8g694g189.6g159.8g
Valittu annoskoko4011g3099kcal203.4g347g94.8g79.9g
Annoskoko puolitettuna2005g1550kcal101.7g173.5g47.4g40g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530