Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Chili paprika punainen45g18kcal0.9g4g0g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)800g672kcal48.8g128g2.4g40.8g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 800g1092kcal21.4g194.6g18.2g28.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9170g7085kcal465g793.2g216.6g183g
Valittu annoskoko4585g3543kcal232.5g396.6g108.3g91.5g
Annoskoko puolitettuna2293g1771kcal116.3g198.3g54.2g45.8g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530