Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Chili paprika punainen51g20kcal1g4.6g0g0g
Tomaattimurska 1125g331kcal6.3g59.6g2.2g21.4g
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 25g75kcal2.4g3.3g5.8g0.4g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.2g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)900g756kcal54.9g144g2.7g45.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 900g1229kcal24g218.8g20.5g31.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10314g7969kcal523g892.2g243.4g205.8g
Valittu annoskoko5157g3985kcal261.5g446.1g121.7g102.9g
Annoskoko puolitettuna2579g1992kcal130.8g223.1g60.9g51.5g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530