Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Chili paprika punainen5.6g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.2g2.4g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)100g84kcal6.1g16g0.3g5.1g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 100g137kcal2.7g24.3g2.3g3.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1146g886kcal58.2g99.2g26.8g22.8g
Valittu annoskoko573g443kcal29.1g49.6g13.4g11.4g
Annoskoko puolitettuna287g221kcal14.6g24.8g6.7g5.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.7g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530