Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Chili paprika punainen56g23kcal1.1g5.1g0g0g
Tomaattimurska 1250g367kcal7g66.2g2.5g23.7g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)1000g840kcal61g160g3g51g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1000g1365kcal26.7g243.1g22.8g35.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11460g8854kcal581.2g991.2g270.8g228.4g
Valittu annoskoko5730g4427kcal290.6g495.6g135.4g114.2g
Annoskoko puolitettuna2865g2214kcal145.3g247.8g67.7g57.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345530