Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%200g278kcal38g0g14g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g195g82kcal3.1g16.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g7.5g27kcal0g6.6g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)13g112kcal0g0g12.4g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g75g113kcal0.8g4.5g9.8g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g120g37kcal2.2g7.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g63g219kcal5.3g47.5g1.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2296g1735kcal98.8g165.2g75g3.8g
Valittu annoskoko1148g868kcal49.4g82.6g37.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna574g434kcal24.7g41.3g18.8g1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193