Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%250g348kcal47.5g0g17.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g244g102kcal3.9g21g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g9g34kcal0g8.3g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)16g140kcal0g0g15.5g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g94g141kcal0.9g5.6g12.2g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g150g47kcal2.7g9g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g78g274kcal6.6g59.4g1.4g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2870g2170kcal123.2g206.6g93.6g4.6g
Valittu annoskoko1435g1085kcal61.6g103.3g46.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna718g543kcal30.8g51.7g23.4g1.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193