Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%300g417kcal57g0g21g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g293g123kcal4.7g25.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g11g41kcal0.1g9.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)19g168kcal0g0g18.6g0g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g113g169kcal1.1g6.8g14.6g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g180g56kcal3.2g10.8g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g94g328kcal8g71.3g1.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3444g2604kcal148.2g248g112.4g5.6g
Valittu annoskoko1722g1302kcal74.1g124g56.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna861g651kcal37.1g62g28.1g1.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193