Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%350g487kcal66.5g0g24.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g341g143kcal5.5g29.4g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g13g47kcal0.1g11.6g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)22g196kcal0g0g21.7g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g131g197kcal1.3g7.9g17.1g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g210g65kcal3.8g12.6g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g109g383kcal9.3g83.2g2g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4018g3038kcal173g289.4g131.2g6.6g
Valittu annoskoko2009g1519kcal86.5g144.7g65.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna1005g759kcal43.3g72.4g32.8g1.7g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193