Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%450g626kcal85.5g0g31.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g439g184kcal7g37.7g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g17g61kcal0.1g14.9g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)28g252kcal0g0g27.9g0g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g169g253kcal1.7g10.1g21.9g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g270g84kcal4.9g16.2g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g141g492kcal12g106.9g2.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5166g3905kcal222.4g371.6g168.4g8.4g
Valittu annoskoko2583g1953kcal111.2g185.8g84.2g4.2g
Annoskoko puolitettuna1292g976kcal55.6g92.9g42.1g2.1g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193