Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g49g21kcal0.8g4.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g1.9g6.8kcal0g1.7g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g19g28kcal0.2g1.1g2.4g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g30g9kcal0.5g1.8g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g16g55kcal1.3g11.9g0.3g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana574g434kcal24.6g41.4g18.6g1g
Valittu annoskoko287g217kcal12.3g20.7g9.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna144g109kcal6.2g10.4g4.7g0.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193