Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%500g695kcal95g0g35g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g488g205kcal7.8g41.9g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g19g68kcal0.1g16.5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)31g280kcal0g0g31g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g188g281kcal1.9g11.3g24.4g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g300g93kcal5.4g18g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g156g547kcal13.3g118.8g2.8g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5740g4339kcal247g413g187.4g9.4g
Valittu annoskoko2870g2170kcal123.5g206.5g93.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna1435g1085kcal61.8g103.3g46.9g2.4g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193