Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%800g1112kcal152g0g56g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g780g328kcal12.5g67.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g30g108kcal0.1g26.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)50g449kcal0g0g49.5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g300g450kcal3g18g39g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g480g149kcal8.6g28.8g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g250g875kcal21.2g190g4.5g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9180g6940kcal394.8g660.6g299.6g15g
Valittu annoskoko4590g3470kcal197.4g330.3g149.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna2295g1735kcal98.7g165.2g74.9g3.8g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193