Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%100g139kcal19g0g7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g98g41kcal1.6g8.4g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g3.8g14kcal0g3.3g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)6.3g56kcal0g0g6.2g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g38g56kcal0.4g2.3g4.9g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g60g19kcal1.1g3.6g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g31g109kcal2.7g23.8g0.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1148g868kcal49.6g82.8g37.6g1.8g
Valittu annoskoko574g434kcal24.8g41.4g18.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna287g217kcal12.4g20.7g9.4g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193