Maidoton ja gluteeniton lasagne

- Ruskista jauheliha
- Lisää tomaattimurska ja 8dl vettä
- Mausta ja anna hautua n. 20 min
- Sekoita kattilassa 4rkl oliiviöljyä, 4 rkl vaaleaa suurustetta, 2,5 dl Oatlyn kaurakermaa ja 1,5 dl vettä
- Mausta
- Lämmitä, kunnes pulpahtaa
- Alenna lämpöä ja keitä n. 10 min
- Voitele vuoka
- Lado aineet vuokaan kerroksittain
1. puolet artisokista
2. puolet jauhelihakastikeesta
3. kolme lasagnelevyä
4. puolet jauhelihakastikeesta
5. puolet artisokista
6. kolme lasagnelevyä
7. valkokastike
- Paista uunissa 175 asteessa, kunnes rakenne + väri mielyttävät
- Anna vetäytyä ennen tarjoamista
-

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g146g62kcal2.3g12.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Vaalea suuruste (Pirkka), annos 3g5.6g20kcal0g5g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)9g84kcal0g0g9.3g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Ruokaan 13% (Oatly), annos 250g56g84kcal0.6g3.4g7.3g0g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g90g28kcal1.6g5.4g0g0g
Lasagnelevy, gluteeniton (Semper), annos 250g47g164kcal4g35.6g0.8g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1302kcal74g124g56g2.8g
Valittu annoskoko861g651kcal37g62g28g1.4g
Annoskoko puolitettuna431g326kcal18.5g31g14g0.7g
Arvot/100g100g76kcal4.3g7.2g3.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346193