Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g300g1050kcal39g209.9g4.5g9g
Sipuli 144g44kcal1.8g6.9g0.3g2.4g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen480g667kcal91.2g0g33.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g216g389kcal11.4g13.8g32.4g7.1g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g180g648kcal50.4g3.6g48.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g600g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)240g384kcal6.5g6.5g36g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4824g6817kcal420.4g563.8g314.2g50.2g
Valittu annoskoko2412g3409kcal210.2g281.9g157.1g25.1g
Annoskoko puolitettuna1206g1704kcal105.1g141g78.6g12.6g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027