Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g350g1224kcal45.5g244.9g5.2g10.5g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen560g778kcal106.3g0g39.2g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g252g453kcal13.3g16.1g37.8g8.3g
Timjami 0.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g210g756kcal58.8g4.2g56.7g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g700g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)280g448kcal7.6g7.6g42g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g7954kcal490.6g657.6g366.6g59g
Valittu annoskoko2814g3977kcal245.3g328.8g183.3g29.5g
Annoskoko puolitettuna1407g1988kcal122.7g164.4g91.7g14.8g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027